Vloerpads voor schoonmaakwerk.

€5,95
Artikelnummer: 01.01.07.0013
Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Koop 5 voor €5,65 per stuk en bespaar 5%
  • Koop 10 voor €5,36 per stuk en bespaar 10%

Beschrijving:

Vloerpads zijn er in diverse soorten, maten, vormen en kleuren. Onze Vloerpads zijn maar liefst 23-25 mm dik en zijn in bijna elke maat verkrijgbaar. De meest gangbare staan hieronder vermeld, staat die voor u er niet bij laat het ons weten en wij gaan er voor zorgen. 

Informatie:

Door de hoge kwaliteit hebben de vloerpads een lange levensduur en slijten daarom ook gelijkmatig af.

De vloerpads zijn door en door gelijk of ze nu 2 of 1cm dik zijn, ze geven hetzelfde resultaat.

Verkrijgbaar in de kleuren: Zwart, Bruin, Groen, Blauw, rood, beige en Wit

  • Witte vloerpads: (White Polish) Voor het polijsten met poeder van marmer. Linoleum en marmoleum opblokken. Inboenen van vloerolie.
  • Beige vloerpads: (Tan Buff) Voor Polijsten/Opblokken en in oliën hardstenen en parket vloeren. Verwijdert strepen en zorgt voor gladde ondergrond.
  • Rode vloerpads: (Red Buff) Is geschikt voor droog polijsten, opblokken en/of licht schrobben van uw vloer. Verwijdert strepen en vuil en zorgt voor een gladde afwerking van de vloer. Ook voor lichte spray cleaning.
  • Blauwe vloerpads: (Blue Cleaner) Is te gebruiken voor reinigen, licht schrobben of zware spray cleaning. Deze pad verwijdert strepen en vuil van uw vloer.    
  • Groene vloerpads: (Green Scrub) Is zeer geschikt voor natte schrobwerkzaamheden en voor dagelijks onderhoud. Verwijdert ingetrokken vuil, vet en strepen van uw vloer. Uitermate geschikt voor natuursteen bv voor was verwijdering of gewoon een goede schrobbeurt.                           
  • Bruine vloerpads: (Brown Stripper) Voor zeer snel verwijderen van oude waslagen van uw leistenen vloer, marmer of tegelvloer zonder de vloer te beschadigen. Ook droog te gebruiken.
  • Zwarte vloerpads: (Black Stripper) Is een strip pad. Verwijdert oude waslagen van uw vloer zonder de vloer te beschadigen. Gebruik m.b.v. water en een stripper (grondreiniger) voor was verwijdering op uw leisteen of marmer. 

Wij helpen u met het onderstaand schema.

Bent u specialist of grootverbruiker bel of mail voor een gepaste offerte.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen