Stoomreiniger Greensteaming 7

€1.208,80
Artikelnummer: 004001995
Levertijd: 1-8 werkdagen

Maak kennis met Greensteaming - het Nederlandse merk dat zijn sporen heeft verdiend in de stoomreiniger- en schoonmaakindustrie met meer dan 30 jaar ervaring. Ontworpen met precisie en passie, vertegenwoordigt Greensteaming vakmanschap op zijn best.
De Greensteaming 7 is een veelzijdige stoomreiniger met een verstelbare druk van 7 bar, ontworpen voor zowel thuisgebruik als semiprofessionele toepassingen op bijna elk oppervlak. Deze krachtige reiniger wordt geleverd met een flexibele stoomslang van 2,7 meter, waardoor hij een indrukwekkend bereik heeft. Dankzij de continue stoomfunctie hoeft u slechts 4 minuten op te warmen bij het opstarten. Tijdens het gebruik kan de Greensteaming 7 veilig en direct worden bijgevuld, waardoor u moeiteloos uren achter elkaar kunt schoonmaken.
Met de unieke stoomvlakplaat van 40 cm kunt u niet alleen grote vloeren, maar ook wanden en andere gladde oppervlakken snel en effectief reinigen. De Greensteaming 7 wordt geleverd met een uitgebreide set accessoires, waardoor vrijwel elke schoonmaakklus binnen handbereik is.
Durf de reinigingsuitdagingen aan te gaan met Greensteaming 7 en ontdek de moeiteloze kracht van professionele reiniging, rechtstreeks bij u thuis. Het is niet zomaar een stoomreiniger; het is een Greensteaming - ontworpen voor topprestaties en ongeëvenaarde efficiëntie. Maak uw schoonmaakervaring buitengewoon met Greensteaming 7.

Een aantal voordelen van de Greensteaming 7 stoomreiniger:

  • Altijd stoom door continue navulbare boiler.
  • Geen verspilling van waardevolle tijd.
  • Besparing op chemie- en schoonmaakmiddelen.
  • Geen beschadiging of aantasting van oppervlakken.
  • Desinfecterende werking ter verlenging van de levensduur.
  • Met op de machine een handige handleiding.
  • Uitgevoerd met een grote complete set stoomonderdelen.

Product Informatie:

Spanning - 230Volt
Boiler - (stainless steel)
Vermogen - 3200 Watt
Max druk - 7 Bar
Max boilertemperatuur - 165°C
Boilerinhoud - 2.5 Liter
Stoomregeling - Ja
Inhoud tank — 2.5 Liter
Hydro jet — Ja
Gewicht - 9 Kg
Body - INOX (RVS)

 

 

Folder Greensteaming 7

0 sterren op basis van 0 beoordelingen