Vloerpads, diamantpads, schuurpads, strippads, doodlebugs, schuurschijven en multihole.

In deze categorie vindt u de meest uiteenlopende vloerpads zoals diamantpads, schrobpads, handpads en hebt u een andere maat of soort nodig mail ons en wij gaan u helpen.

Onze vloerpads / schoonmaakpad hebben een dikte van 23 - 25mm en geschikt voor het gebruik onder schoonmaakmachines met toerental tot 350 toeren per minuut.

 • Witte vloerpads: (White Polish) Voor het polijsten met poeder van marmer. Linoleum en marmoleum opblokken. Inboenen van vloerolie.
 • Beige vloerpads: (Tan Buff) Voor Polijsten/Opblokken en in oliën hardstenen en parket vloeren. Verwijdert strepen en zorgt voor gladde ondergrond.
 • Rode vloerpads: (Red Buff) Is geschikt voor droog polijsten, opblokken en/of licht schrobben van uw vloer. Verwijdert strepen en vuil en zorgt voor een gladde afwerking van de vloer. Ook voor lichte spray cleaning.
 • Blauwe vloerpads: (Blue Cleaner) Is te gebruiken voor reinigen, licht schrobben of zware spray cleaning. Deze pad verwijdert strepen en vuil van uw vloer.    
 • Groene vloerpads: (Green Scrub) Is zeer geschikt voor natte schrobwerkzaamheden en voor dagelijks onderhoud. Verwijdert ingetrokken vuil, vet en strepen van uw vloer. Was verwijdering.                           
 • Bruine vloerpads: (Brown Stripper) Voor zeer snel verwijderen van oude waslagen van uw vloer zonder de vloer te beschadigen. Ook droog te gebruiken.
 • Zwarte vloerpads: (Black Stripper) Is een strip pad. Verwijdert oude waslagen van uw vloer zonder de vloer te beschadigen. Gebruik m.b.v. water en een stripper (grondreiniger) voor was verwijdering. 
 • Hi-Pro Agressor: Voor zwaar stripwerk. Deze agressorpad is zeer geschikt voor zwaar en zeer extreem zwaar stripwerk. Deze agressorpad is gemaakt van zeer harde vezels die een zeer grove schuurwerking geven. Uitermate geschikt het snel, makkelijk en goed uw betonnen vloer te strippen of te reinigen. 
 • Kristallisatiepad Cristal Grey: Voor kristalliseren van marmer en terrazzo enz.. Met deze pad maakt u uw marmer en terrazzo schoon maar kunt u ook kristalliseren in combinatie met polijstpoeder of een kristalliseer vloeistof.
 • Kristallisatiepad Crystal Gold: Voor kristalliseren van marmer en terrazzo enz.. Met deze pad maakt u uw natuursteen, marmer en terrazzo schoon maar kunt u ook kristalliseren. Gebruik hiervoor polijstpoeder of een kristaliseer vloeistof.

Te gebruiken onder hoogtoerige schoonmaakmachines van 1000 tot 3000 rpm.

 • Natural Hair (Porko): Voor het herverdelen van wax en het polijsten van vloeren. Deze Highspeedpad is gemaakt met een natuurlijke vezel waardoor de hitte nog beter verdeeld wordt. Voor zachte wassoorten!! 
 • Off White (Ivory): Voor polijsten met hoge snelheid. Vlekken en strepen verwijderd u zeer simpel met deze Highspeedpad. 
 • Naturel Grey (Porko Plus): Voor polijsten op hoge snelheid. Deze Highspeedpad is gemaakt met een natuurlijke vezel waardoor de hitte nog beter verdeeld wordt. Gebruikt voor het herverdelen van wax en het polijsten van vloeren. Voor zachte wassoorten!!
 • Pink (Pink Luster): Voor polijsten op hoge snelheid. Voor het uitwrijven en het polijsten van vloeren zonder overmatige slijtage is deze Highspeedpad uitermate geschikt.
 • Light Bleu Luster): Voor polijsten op hoge snelheid. Voor het uitwrijven en het polijsten van vloeren zonder overmatige slijtage is deze Highspeedpad uitermate geschikt. 

vloerpads

Alle floorpads zijn in elke maat, rond en rechthoekig in een dikte van ±24 mm. en ± 10 mm.  verkrijgbaar.

Soorten diamantpads:

* Bordeaux rood korrel 100/150, krassen en beschadigingen kunt u hiermee wegschuren. 

* Rood korrel 400, Verwijdert lichte beschadigingen en zet de eerste stap naar polijsten. 

* Wit korrel 800, Dit noemen we gezoet niveau. Komt al beetje glans op de vloer.

* Geel korrel 1500, De vloer b.v. marmer begint ligt op te glanzen, dit is een gepolijst niveau. De vloer blijft  tot dit niveau meestal haar antislip waarde behouden.

* Groen korrel 3000, Na de bewerking van de groene diamantpad krijg je een mooie diepe glans op de vloer.