Stoomreiniger Greensteaming 5

€458,59
Levertijd: 1-8 werkdagen

De Kracht van Innovatie in Stoomreiniging

Ontdek de revolutie in stoomreiniging met Greensteaming - het vooraanstaande Nederlandse merk dat gebouwd is op meer dan 30 jaar ervaring in de stoomreinigings- en schoonmaakindustrie. Onze Greensteaming 5 is het vlaggenschip van onze collectie, een regelbare 5 bar stoomreiniger die uw ideale metgezel wordt voor zowel thuisgebruik als semi-professioneel reinigen op de meest diverse oppervlakken.

Waarom Greensteaming 5?

Onze Greensteaming 5 is ontworpen met het oog op gemak, efficiëntie en duurzaamheid. Met een indrukwekkende opwarmtijd van slechts 9 minuten staat hij binnen een mum van tijd voor u klaar. Dankzij de krachtige 5 bar druk en de 2,7 meter flexibele stoomslang biedt deze stoomreiniger een ongeëvenaarde actieradius, waardoor u vrij kunt manoeuvreren zonder concessies te doen aan de prestaties.

Compleet Uitgerust voor Elke Taak

De Greensteaming 5 wordt geleverd met een uitgebreide set accessoires, zodat vrijwel elke schoonmaakuitdaging aangepakt kan worden. De standaard stoomvlakmophouder van 40 cm maakt vloer- en wandreiniging snel en effectief, dankzij de microvezel stoomvlakmop. Maar dat is niet alles: deze krachtpatser kan verder worden uitgebreid met een strijkijzer en een kleding strijkijzer, waardoor hij zich moeiteloos aanpast aan uw diverse behoeften.

Duurzaam en Gebruiksvriendelijk

Wat Greensteaming 5 echt onderscheidt, is zijn duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Deze stoomreiniger kan globaal tot 1 uur continu worden gebruikt voordat hij eenvoudig weer bijgevuld kan worden met 2 liter water. Onze stoomreiniger is niet alleen uw schoonmaakhulp, maar ook een investering in een groenere, milieuvriendelijke toekomst.

Bent u klaar voor de ultieme stoomreinigingservaring? Kies voor Greensteaming 5 en ontdek de ongeëvenaarde prestaties, het gebruiksgemak en de duurzaamheid die alleen ons merk kan bieden. Maak vandaag nog de keuze voor Greensteaming en laat uw ruimtes stralen met de kracht van innovatie in stoomreiniging.

De Greensteaming 5 is een RVS uitvoering stoomreiniger uitgevoerd met:

  • 3 liter boiler.
  • Levering 5 Bar stoomdruk.
  • Slang van 2,5 mtr.
  • Met op de machine een handige handleiding.
  • Uitgevoerd met een complete set stoomonderdelen.
  • Brita waterkan.

Bekijk de folder hieronder.

PDF Greansteaming 5

0 sterren op basis van 0 beoordelingen