Natuursteen Impregneer 1 Ltr

€43,95
Artikelnummer: 122201
Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Koop 2 voor €42,63 per stuk en bespaar 3%
  • Koop 4 voor €41,75 per stuk en bespaar 5%
  • Koop 8 voor €39,56 per stuk en bespaar 10%

Beschrijving:

Natuursteen Impregneer is een water- en olieafstotend, vlek werend impregneermiddel dat het natuursteen beschermt tegen vlekken veroorzaakt door o.a. olie, vet, wijn en koffie.
Ook beschermt Natuursteen Impregneer het oppervlak tegen roetaanslag en schimmels.
Na het aanbrengen van natuursteen impregneer kan het vuil met doek worden afgenomen.
Natuursteen Impregneer is bruikbaar als enige bescherming tegen vlekken op gepolijst, ongepolijst, gebrand en poreus natuursteen.
Natuursteen Impregneer is ook bruikbaar op verticale oppervlakken om het te beschermen tegen het intrekken van o.a. graffiti en aanplakbiljetten en het vereenvoudigt het verwijderen hiervan.

Natuursteen Impregneer verandert de eigenschappen van marmer en natuursteen niet. Daarom blijft voorzichtigheid met zuren, vruchtensappen en azijn geboden.

Gebruiksaanwijzing:

Breng de impregneer gelijkmatig aan. Afhankelijk van de poreusheid van het gesteente brengt u de impregneer 1 tot 3 maal aan, dit doet u met een pluisvrije doek b.v. een microvezel doek. of Impregneerset, steel, verdeler en een verdeelhoes

De behandeling is geslaagd als de natuursteen, na ongeveer 12 uur, niet meer impregneert en gedeeltelijk op de vloer blijft liggen. Het teveel aangebrachte impregneer is makkelijk te verwijderen met terpentine.

Wat belangrijk is: 

-Altijd goed ventileren.

-Vloer van tevoren goed reinigen b.v. met grondreiniger.

-Vloer goed laten drogen voordat u de impregneer aan gaat brengen

Verbruik: ca. 10-15 m² per liter

0 sterren op basis van 0 beoordelingen