Nilfisk VP600 batterij stofzuiger

€1.792,00
Artikelnummer: 801090
Levertijd: 1-3 werkdagen

Beschrijving:

De Nilfisk VP600 batterij stofzuiger is een  stofzuiger met twee snelheden voor het verbeteren van uw productiviteit – dankzij de snoerloze mobiliteit en de werkduur van tot wel 60 minuten. Met een laadtijd van slechts 40 minuten biedt de stofzuiger non-stop reiniging door gebruik te maken van twee 36V lithium batterijen.

Wordt je geconfronteerd met zware omstandigheden en heb je extra vermogen nodig – activeer de ‘boost’ functie en de Nilfisk VP600 stofzuiger presteert net zo goed als netstroom stofzuigers.

Eenvoudig te verplaatsen zonder de noodzaak van stopcontacten – en met het laagste geluidsniveau in zijn klasse – zul je de Nilfisk VP600 batterij stofzuiger een aantrekkelijke keuze vinden voor veilig reinigen van drukke omgevingen met vele gasten en bezoekers. Dit zorgt ervoor dat de Nilfisk VP600 batterij stofzuiger ideaal is voor het reinigen van treinen, bussen, vliegtuigen, winkels, fastfood restaurants, bioscopen, theaters, collegezalen en overige plaatsen waar stopcontacten niet voorhanden zijn.

Informatie:

Hoge productiviteit met een werkduur tot wel 60 minuten op een volledig opgeladen batterij

Snelle laadtijd van 40 minuten maakt continue werken mogelijk bij gebruik van twee batterijen

Uitstekende reinigingsprestaties dankzij de Power boost functie voor zware omstandigheden

Batterij aandrijving biedt grotere vrijheid en mobiliteit om overal te reinigen zonder de noodzaak van stocontacten en het opwinden of oprollen van het snoer

Veilige omgeving zonder het risico dat gasten of de gebruiker over het snoer struikelen

Geoptimaliseerde batterij capaciteit: intelligente Nilfisk technologie monitort de 36V Lithium batterijen zowel tijdens gebruik als tijdens opladen

Laagste geluidsniveau in zijn klasse, slechts 55 db(A) voor kosteneffectief reinigen overdag

0 sterren op basis van 0 beoordelingen