Handpads voor rand en wand reiniging.

€2,50 €1,95
Artikelnummer: 04.01.07.1125
Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Koop 5 voor €1,85 per stuk en bespaar 5%
  • Koop 10 voor €1,76 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 15 voor €1,66 per stuk en bespaar 15%
Beschrijving:

Rand / Handpads zijn er voor het grondig reinigen van plekken waar u moeilijk bij kunt of waar de machine niet kan komen.

Zoals hoeken, randen langs de plint, trappen of uw toilet waar de machine zijn werk niet kan doen gaat met de Rand / handpads uitstekend.

Acor Products levert een groot assortiment exclusieve rand/handpads maar ook de daarbij behorende rand/handpadhouders.

Informatie:

Door de hoge kwaliteit hebben de pads een lange levensduur en slijten daarom ook gelijkmatig af.

De pads zijn door en door gelijk of ze nu 2 of 1cm dik zijn, ze geven hetzelfde resultaat.

Verkrijgbaar in de kleuren: Zwart, Bruin, Groen, Blauw, rood, beige en Wit

Witte randpads: (White Polish) Voor het inboenen van vloerolie, polijsten en opwrijven van was op vloeren, polijsten van linoleum en natuursteen vloeren en poeder polijsten van marmer.

Beige vloerpads: (Tan Buff): Voor Polijsten/Opblokken en in oliën parket vloeren. Deze ACOR pad beige is uitermate geschikt voor het polijsten en het droog opblokken van uw vloer. Verwijdert strepen en zorgt voor een gladde ondergrond.

Rode vloerpads: (Red Buff) Voor licht schrobben van uw vloer. Verwijdert strepen en vuil en zorgt voor een gladde afwerking van de vloer. Deze kan ook gebruikt worden voor lichte spray cleaning.

Blauwe vloerpads: (Blue Cleaner) Voor Reinigen. De ACOR pad blauw is te gebruiken voor reinigen, licht schrobben of zware spray cleaning. Deze pad verwijdert strepen en vuil van uw vloer.    

Groene vloerpads: (Green Scrub) Voor Schrobben. De ACOR pad groen is voor dagelijks onderhoud en is zeer geschikt voor natte schrobwerkzaamheden. Verwijdert ingetrokken vuil, vet en strepen van uw vloer.                            

Bruine vloerpads: (Brown Stripper)Voor strippen. De ACOR pad bruin is een strip pad deze verwijderd zeer snel oude waslagen van uw vloer zonder de vloer te beschadigen. Ook droog te gebruiken.

Zwarte vloerpads: (Black Stripper) De ACOR pad zwart is een strip pad. Verwijdert oude waslagen van uw vloer zonder de vloer te beschadigen. Gebruik m.b.v. water en een stripper voor was (grondreiniger) chemie!   

 

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen