Grondofix 10 ltr. voor vloerbescherming

€119,85
* Prijs Vanaf: €10,19 / Liter
Artikelnummer: 105428
Levertijd: 1-3 werkdagen

Beschrijving:

GRONDOFIX is een polymeer sealer die veel wordt gebruikt voor verschillende soorten vloeren B.V. pvc, asfalt, gummi, verzegeld parket, linoleum, natuur- kunststeen en cementvloeren om een ​​duurzame beschermlaag te creëren.   Het staat bekend om zijn sterke poriënvullende eigenschappen en langdurige glanzende finish. 

Gebruiksaanwijzing:

Een mooie en goed te onderhouden vloer begint met de juiste behandeling. Volg deze eenvoudige gebruiksaanwijzing voordat u Grondofix gebruikt om je vloer weer in topconditie te krijgen:

Stap 1: Reinigen met een stripper. Om de vloer grondig te reinigen en eventuele oude beschermlagen te verwijderen, gebruik je een stripper b.v. Grondreiniger. Breng de stripper gelijkmatig aan op de vloer en laat het intrekken vervolgens flink schrobben met een schrobmachine gaat dit het beste. Niet in laten drogen. Vervolgens kun je de vervuilde vloeistof opdweilen of opzuigen met een waterzuiger, dit gaat het makkelijkst en is het beste. Dit zal ervoor zorgen dat de vloer helemaal vrij is van vuil en oude resten.

Stap 2: Na het gebruik van de stripper, is het belangrijk om de vloer goed te spoelen met schoon water. Dit zal eventuele resten van de stripper verwijderen en ervoor zorgen dat de vloer volledig schoon is. Laat de vloer daarna goed drogen voordat je verder gaat met de volgende stap.

Stap 3: Aanbrengen van GRONDOFIX Zorg ervoor dat je het gelijkmatig en in een dunne laag op de droge vloer brengt. Laat GRONDOFIX volledig drogen voordat je de vloer weer beloopt.

Stap 4: Extra behandeling voor poreuze vloeren. Bij poreuze vloeren is het aan te raden om een ​​tweede behandeling met GRONDOFIX uit te voeren. Na de eerste behandeling laat je de vloer ongeveer 2 uur drogen en breng je daarna opnieuw een laag GRONDOFIX aan. Dit zal zorgen voor een optimale bescherming en een mooie eindresultaat.

Stap 5: Dagelijks onderhoud: Om je vloer dagelijks goed te onderhouden en de glans te behouden, kun je dweilen met Superfix of met Deofresh. Deze producten zijn speciaal ontworpen om je vloer fris en schoon te houden zonder de absolute laag aan te tasten.

Met deze gebruiksaanwijzing zorg je ervoor dat je vloer er stralend uitziet en goed beschermd is. Volg de stappen die genomen zijn van een schone, vloer die de tand des tijds doorstaat.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen