Natuursteen Aanrechtbladen onderhoud set

€34,95 €29,95
Artikelnummer: 100812
Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Koop 2 voor €26,96 per stuk en bespaar 10%

StoneTech Natuursteen aanrechtbladen onderhoud set bestaat uit 2 delen. 

  
- StoneTech Natuursteen Werkbladreiniger verwijdert vet, was en vuil van marmer, compositie, graniet en ander natuursteen.
- StoneTech Natuursteen Impregneer is een impregneermiddel dat marmer en andere natuursteen soorten beschermt tegen vlekken veroorzaakt door o.a. olie, vet, wijn en koffie

Inhoud bevat:
250ml Natuursteen Impregneer.
500ml werkbladreiniger.
Microvezel doekje.
Schoonmaak sponsje.

Beschrijving:

Gebruiksaanwijzing:

StoneTech Natuursteen werkbladreiniger verdunnen met water max. 1:10. Hierna het blad reinigen met een spons of een witte pad. Hierna even laten inwerken en met een natte doek afnemen. Wanneer het blad volledig is opgedroogd kunt u StoneTech natuursteen impregneer aanbrengen op het oppervlak. Gelijkmatig verdelen met een pluisvrije doek. Afhankelijk van de poreusheid van het materiaal zijn 1 tot 3 behandelingen nodig. De behandeling is volledig als de laatst aangebrachte laag 12 uur niet meer impregneert en gedeeltelijk op het oppervlak blijft liggen. De overmaat kan eventueel worden verwijderd met terpentine. Tijdens deze werkzaamheden is het van belang dat er een goede ventilatie isVoor het dagelijks onderhoud van uw natuursteen werkbladen: Natuursteenzeep.


Verbruik Werkbladreiniger: 10-30 m² per liter.
Verbruik Impregneer: ca. 10-15 m² per liter
Niet geschikt voor HARDSTEEN. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen