Pads

Pads

Pads zijn er in diverse soorten, maten, vormen en kleuren.

 

U hebt of huurt een boenmachine en welke pad gaat u nu gebruiken?

www.acor-products.nl zal het u uitleggen.

Al de pads die wij leveren zijn van zeer hoge kwaliteit, dit is voor langere levensduur en een beter resultaat van het uiteindelijke werk wat deze pads voor u gaan leveren.

De gewone pads zijn aan weerszijde bruikbaar de diamantpads kunnen maar aan 1 kant gebruikt worden. Met de rechthoekige handpads kunt u de kanten bewerken of eventueel wanden.

                         

Hieronder een korte uitleg op een rij gezet.

 

Soorten nylon pads rond en rechthoekig:

 • Witte vloerpads: Voor het  inpoetsen van vloerolie, polijsten en opwrijven van was op vloeren, polijsten van linoleum en natuursteen vloeren en poeder polijsten van marmer.
 • Rode vloerpads: Strippen van waslagen, licht schrobben van vloeren.
 • Beige vloerpads: Was in- en uitboenen op houten en linoleum vloeren, polijsten van droge, schone vloeren en opboen van was op leisteen. 
 • Bruine vloerpads: Verwijderen van was- en impregneerlagen op harde vloeren bv. leisteen of linoleum.
 • Groene vloerpads: Schrobben van vloeren voor het verwijderen van zeer hardnekkig vuil en oude waslagen.
 • Blauwe vloerpads: Ligt opschuren van was op vloeren en geoliede houten vloeren en natuurlijk het inboenen van was en olie.
 • Zwarte vloerpads: Ligt opschuren van gelakte parketvloeren voordat een nieuwe laag wordt aangebracht. En natuurlijk het  verwijderen van aangekoekt vuil en hardnekkige oude waslagen.

Korte uitleg diamantpads:

Diamandpads systeem is een revolutionair reinigingssysteem, gebaseerd op schuurschijven die zijn voorzien van miljarden microscopische diamantjes die de vloer zonder chemicaliën mechanisch schoonmaken en polijsten. Diamandpads systeem kan worden gebruikt op de meeste vloeren, zoals terrazzo, natuursteen, beton, vinyl, linoleum en epoxy. Diamandpads systeem is dé manier om uw saaie en versleten vloeren om te toveren in schone, glanzende en fraai gepolijste vloeren. Diamandpads systeem biedt zowel het schoonmaakbedrijf als de particulier unieke zeer veel voordelen.

 

Soorten diamantpads:

 • Rood: Deze pad haalt een dunne laag van het oppervlak, waardoor er een diepe reiniging ontstaat. Kleine krasjes worden verwijdert en de vloer voelt glad. Dit noemen we gezoet niveau.
 • Geel: Het natuursteen begint ligt op te glanzen,  we praten nu over een gepolijst niveau. De vloer blijft  tot dit niveau meestal haar antislip waarde behouden.
 • Groen: Na de bewerking van de groene diamantpad krijg je een mooie diepe glans op de vloer. Deze diamantpad is uitermate geschikt voor het periodiek polijsten van marmer, linoleum, beton, terrazzo en epoxy vloeren.

 

Deze pads zijn ook in een set verkrijgbaar.

Bent u specialist of grootverbruiker bel of mail voor een gepaste offerte.

 

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Blader door
Categorie
 1. Handschuur pads (6)
 2. Diamantpads (1)
 3. Pads boenmachine (5)
Producten vergelijken (0)

Geen producten geselecteerd.