Microvezeldoeken

Microvezeldoeken

Een microvezel doekjes is altijd opgebouwd uit twee polymeren, samengebracht in de draad. De polymeren die worden toegepast, zijn polyester en polyamide (nylon). Van deze vezels worden de doeken gemaakt. Het vezelmateriaal van de gebreide- en geweven microvezeldoeken wordt na fabricage gesplitst, de non-woven microvezeldoek daarentegen worden tijdens fabricage gesplitst.

 

De twee polymeren (polyester en polyamide) worden daarbij van elkaar gescheiden, waardoor de vezel uiteen valt. Bij goed gesplitste vezels, zoals die van de Acor Products microvezel doeken, zijn de driehoekige segmenten geheel uit de kern verwijderd. De overgebleven segmenten zijn de eigenlijke microvezels en zorgen voor het grote reinigende vermogen.

 

Wij hebben diverse kleuren en zijn leverbaar in 40 en 50 gram. Wij hebben groene, roze, gele en blauwe doekjes ruim op voorraad en kunnen direct na uw bestelling verzonden worden.

 

Buiten deze hebben wij ook microvezel doekjes Top-glas en is wel 50% sneller en zorgt voor streeploos schone ramen. En de Microvezel Dweil goed voor alle soorten gladde vloeren te reinigen. 

Bij Acor-Products vindt u goedkope microvezel dweilen en moppen die u snel en eenvoudig online kunt kopen. Wanneer je een natuurstenen vloer of een parketvloer wilt onderhouden is het belangrijk om deze regelmatig schoon te maken met speciale producten voor natuursteen. De vloer wordt schoongemaakt door het dweilen van een vloer. De specialisten van Acor-Products adviseert om een microvezel dweil/mop te gebruiken bij het schoonmaken van een vloer. Het voordeel van een microvezel dweil is dat het goed absorbeert wat als gevolg heeft dat de vloer niet snel te vochtig wordt. Een vloer die te vochtig is kan voor beschadigingen zorgen en dat is natuurlijk zonde. In de webshop van Acor-Products vindt u een groot aanbod aan microvezel dweilen.

Bent u opzoek naar een goedkope microvezel dweil die je snel en eenvoudig online kunt kopen? Neem dan snel een kijkje op de webshop van Acor-Products en vind hier een geschikte dweil.

Heeft u ook al eens gekeken naar ons assortiment schoonmaak producten voor natuursteen onderhoud. Of onze reinigingsmachines zoals waterstofzuigers, schrobmachines of stoomreinigers.

 

Vragen over ons microvezeldoekje of onze  ander producten? Neem dan gerust contact met ons op wij helpen u graag op weg.

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Producten vergelijken (0)

Geen producten geselecteerd.