Marmer

Marmer vloer onderhouden.
1. Dagelijks/wekelijks vloeronderhoud bestaat uit dagelijks dweilen met HG Neutral Cleaner of Acor Deofresh
Voor de wekelijkse dweilbeurt gebruikt u HG Floorsoap. Op intensief gebruikte vloeren gebruikt u Acor Superfix met dit product houdt u een bescherm laagje op uw vloer. Deze zal langer mooi blijven.

2. Periodieke onderhoudsbeurt staat voor het schrobben van de vloeren en naspoelen met water. Dit tot doel het na verloop van tijd ingelopen en uitgedweild vuil te verwijderen en de vloer weer lekker op te frissen. Voor het verwijderen van oude waslagen kan men Acor Natuursteenreiniger gebruiken.

 

Na de periodieke onderhoudsbeurt is het aan te bevelen om te testen of de bescherming nog optimaal is, door wat water op de droge ondergrond te sprenkelen en na ca. 5-10 minuten te kijken of het water niet in het oppervlak is gedrongen. Dringt het water na de periodieke onderhoudsbeurt nog in de vloer, Adviseren wij uw vloer weer optimaal te beschermen, met een van onze beschermers.

Etiketten vooraf goed lezen, werkruimtes goed ventileren! Bij twijfel altijd vooraf op een onopvallende plaats product uitproberen.

 Benodigdheden:

Dweilemmer of een mop emmer eventueel en éénschijfsmachine en een waterzuiger.

 

 

De fabrikant/leverancier is niet aansprakelijk voor directe of indirecte gevolgen van het niet juist toepassen van de door haar geleverde producten. De enige verplichting van de fabrikant/leverancier is het product te vervangen welke niet geschikt is bevonden. Men dient vooraf vast te stellen of het te gebruiken product geschikt is voor het beoogde doel; deze vaststelling geschiedt op eigen risico.