Hygiëne

Hygiëne

Hygiëne is belangrijk voor een gezonde werk-leef omgeving.

Hygiëne is zeer belangrijk een heel breed begrip. Bedrijfshygiëne met zeer veel verschillende onderdelen en zo ook voor persoonlijke hygiëne heb je zeer veel verschillende onderdelen. De Hygiëne heb je altijd zelf in de hand. Of we het nu hebben over persoonlijke of bedrijfshygiëne je bent altijd zelf verantwoordelijk voor de hygiënische situatie waarin je leeft waarin men werkt.

Waarom is hygiëne zo belangrijk ?

  • Verspreiding van bacteriën voorkomen
  • Voorkom dat virussen zich verspreiden
  • Voorkom de verspreiding van parasieten
  • Ervoor zorgen dat toilet en douche ruimtes een aangename geur hebben
  • Voedselveiligheid waarborgen
  • Hoe schoner hoe minder last van ongedierte

Verspreiding van parasieten, virussen en bacteriën voorkom je door een goede persoonlijke hygiëne. Handen wassen is daarin een zeer belangrijk aandachtspunt. Maar het is ook mogelijk de hygiëne te waarborgen door het gebruik van latex en nitril handschoenen. Het dragen van een hoofddeksel verhoogd ook de hygiëne. Deze producten zoals handschoenen, handzeep, antibacterie zeep, zeepdispensers of andere persoonlijke middelen besteld u gewoon in onze shop.

Ook zeer belangrijk is de hygiëne in natte ruimtes en toiletten. Door uw sanitaire ruimtes schoon te houden kunt u voorkomen dat het muf gaat ruiken en schimmels geen kans krijgen toe te slaan. Toiletten die niet goed schoon zijn laten een penetrante urinegeur achter wat u natuurlijk niet wilt. Voor bezoek, klanten en medewerkers is het niet fijn om in een ruimte die stinkt, gebruik te maken van het toilet. Wij helpen u graag met ons toiletpapier of een product uit ons assortiment sanitair reinigers.

De voedsel veiligheid en hygiëne hebben zeer veel met elkaar te maken. Oppervlaktes van werktafels, aanrechten, machines, koelkasten, vriezers, vuilnisbakken en ga zo maar door dienen goed gereinigd te worden om voor alle gebruikers de voedselveiligheid te garanderen. Gebruik hiervoor de goede interieurreinigers reinigers.

Jaarlijks zijn er zeer veel gevallen van voedselvergiftiging. Dit geeft aan dat er nog veel mis is met de hygiëne, u kunt dit voorkomen door uw hygiëne serieus te nemen, waarmee u veel ellende kunt voorkomen. De goede keuken en textielreinigers helpen u daarbij.

Overlast van ongedierte? Dit heeft onlosmakelijk te maken met de hygiëne. Zorg voor goede vuilnisbakken met een goede deksel, Veeg, zuig of dweil regelmatig uw vloeren. Etensresten weggooien of goed opbergen en de vuile vaat wegwerken, laten staan geeft overlast en zo zijn er nog tal van oorzaken op te noemen waardoor men overlast van ongedierte kan krijgen. Gebruik daarom goede afvalbakken en afvalzakken, deze zijn altijd ruim op voorraad.

ACOR PRODUCTS kan u helpen met het maken van de beste keus voor uw toepassing. Wij helpen u graag met een keuze te maken zodat u altijd het beste product gebruikt.

De prijzen die Acor Products hanteert zijn al scherp maar bij grotere hoeveelheden willen wij graag een prijsopgaaf doen. Dit doet u per mail info@acor-products.nl

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Blader door
Categorie
  1. Toiletpapier (3)
Producten vergelijken (0)

Geen producten geselecteerd.